Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Osmaniyeli Sporcular Türkiye Jujitsu Şampiyonasında 37 madalya kazandı

-

Türkiye Muay-Thai Federasyonu tarafından Alanya’da gerçekleştirilen Türkiye Jujitsu şampiyonasına katılan Osmaniyeli sporcular, 37 madalya kazandı.

Osmaniyeli Sporcular Türkiye Jujitsu Şampiyonasında 37 madalya kazandı

Türkiye Muay-Thai Federasyonu tarafından Alanya’da gerçekleştirilen Türkiye Jujitsu şampiyonasına katılan Osmaniyeli sporcular, 37 madalya kazandı. 2. Ferdi Türkiye Ju Jitsu Şampiyonası'nda toplamda 15 altın, 11 gümüş ve 11 bronz madalya kazanan Osmaniyeli sporcular, turnuvayı büyük bir başarıyla tamamladılar.

Muay Thai federasyonu tarafından düzenlenen şampiyona, 26-29 Şubat 2024 tarihleri arasında Antalya’nın Alanya ilçesinde gerçekleşti. İl Ju Jitsu Takımı, 26 sporcu ile katılarak İl Temsilcisi Yardımcısı Hakan Gökgöl ve Antrenör Ahmet Dörtlemez nezaretinde mücadele etti. Turnuvada elde ettikleri 15 altın, 11 gümüş ve 11 bronz madalya ile takım büyük bir başarıya imza attı.

Ayrıca, büyükler kategorisinde 2 branşta yarışan Esra Delal Öztek, her iki branşta da birinci olarak büyükler Milli takım kadrosuna seçilmeye hak kazandı. Gençler ve Yıldızlar kategorisinde ise takım kurulması halinde 6 sporcu daha milli takım kadrosuna girecekleri kaydedildi.

Haber: İbrahim EMÜL

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları