Şu anda çalan:

Telefon 05445802610

Menu

Tıkla Dinle Canlı Yayına Mesaj

Canlı Yayına Mesaj Gönder

Ad Soyad

E-Posta

Mesaj




Vali Yılmaz, koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimlerini sürdürüyor.

-

Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde, kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için temizlik, maske, mesafe prensiplerinin yanı sıra hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen kurallara toplumun tüm kesimlerince uyulmasının sağlanması amacıyla ülke genelinde yapılan denetimler Osmaniye’de de devam ediyor.

Vali Yılmaz, koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimlerini sürdürüyor.


Mimar Sinan Mahallesinde gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Guddusi Arık katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.
Denetimleri sırasında esnaf ve vatandaşlarımızın öncelikle hatırlarını sorarak bir süre sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, korona virüsle mücadelenin devam ettiğini ifade ederek, bu mücadelede tedbirlere hassasiyetle uyulmasının ve aşı olmanın çok önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı.
Vali Dr. Erdinç Yılmaz denetimlerinin ardından yaptığı açıklamada, denetimlerin aralıksız devam ettiğini ifade ederek, “Bugün de denetimlerimizi sürdürüyoruz. Maalesef ilimizde vaka sayıları yüksek seyrediyor. Bu yükselişi bir an evvel durdurmalıyız. Eğer bunu durdurmazsak yayılma devam edecek. Tekrar kapanmamak için, eğitim öğretimin devamı için tedbirlere uymaya devam etmeliyiz. Aşı olmayan vatandaşlarımız mutlaka aşılarını olmaları ve aşı sürecini tamamlamamış vatandaşlarımızın da bir an önce aşı sürecini tamamlaması gerekiyor. Bu mücadeleyi hep birlikte kurallara uyarak, aşımızı olarak başarılı bir şekilde sürdüreceğimize inanıyorum. Osmaniye olarak bugüne kadar çok güzel sınavlar verdik, çok başarılı sonuçlar aldık. İnşallah aynı başarıyı bir kez daha göstereceğimize ve sürdüreceğimize inanıyorum. Osmaniyeli hemşehrilerimden kurallara hassasiyetle uymalarını, aşı olmayan ve aşı sürecini tamamlamamış olanların bir an evvel aşı süreçlerini tamamlamalarını istiyorum. Bu mücadelede inşallah hep birlikte başarılı olacağız.”diye konuştu. - DHA

Sosyal Medya'da Paylaş
Facebook Yorumları